Praktische informatie

Auto's

Je auto is geschikt voor de sloop als deze voldoet aan (een van) de volgende kenmerken:

Scooters en andere voertuigen

Heb je een scooter, brommer, bestelwagen, bedrijfsbus, motor, camper, caravan, aanhanger of vrachtwagen waarvan je wilt weten of deze geschikt is voor de sloop? Bel ons, dan kunnen we je direct verder helpen.

Stapels auto's

Contact

Als je denkt dat je auto of voertuig in aanmerking komt voor de sloop kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vragen je dan om de volgende informatie:

  • Naam
  • Telefoonnummer waarop je te bereiken bent
  • Adres waar het voertuig staat
  • Merk, type en kleur van het voertuig
  • Kentekennummer
Moderne ophaalwagen van Autosloperij de Populier met 2 auto's en een aanhanger

Ophaalwagen

We kunnen je auto gratis ophalen met onze eigen ophaaldienst. Dit kan vaak nog dezelfde dag of de volgende werkdag. Onze ophaalwagen voldoet aan de nieuwste milieuvereisten, zodat we je auto ook in het centrum van bijvoorbeeld Rotterdam, Dordrecht of Den Haag kunnen ophalen.

auto ophalen

We bellen je van tevoren op om je te laten weten rond welke tijd we je auto op komen halen. Dit is afhankelijk van de routes die we rijden. Deze proberen we zo efficiënt mogelijk in te plannen, zodat we ook op die manier ons steentje bijdragen aan het milieu. Zorg er dus voor dat je die dag je telefoon bij de hand hebt!

Vrijwaring RDW

Zodra de chauffeur bij je is, laadt hij je auto op de wagen en ontvang je een RDW-vrijwaringsbewijs. Dit is belangrijk omdat je daarmee de autoverzekering stop kunt zetten. Het bericht over de vrijwaring wordt automatisch aan de Belastingdienst doorgegeven, je hoeft dus niets te doen om je wegenbelasting stop te zetten. Let op: voor de vrijwaring hebben we je volledige kentekenbewijs nodig. Zijn de autopapieren niet compleet? Dan kunnen we de auto alleen vrijwaren met een geldig legitimatiebewijs. Zorg er dus voor dat je deze bij de hand hebt!

Oude wagen vol autowrakken
Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met ons privacybeleid.
Akkoord